Specialist in contracten en juridische dienstverlening

Terugblik eerste half jaar 2017 met Lot's Weddings & Events

Met de zomervakantie voor de deur is het voor Het Contractenkabinet een ideaal moment om terug te blikken op de eerste helft van 2017. De afgelopen maanden hebben wij weer veel leuke en interessante samenwerkingen gehad met allerlei ondernemers, waarvan wij er eentje graag extra onder de aandacht willen brengen: Lot’s Weddings & Events.


Het Contractenkabinet mocht deze bijzondere wedding- en eventplanner helpen bij het opstellen van de algemene voorwaarden: een belangrijk document voor iedere ondernemer. Lot’s Weddings & Events organiseert met passie allerlei soorten bruiloften en evenementen. Eigenaresse Anne-lotte van Leeuwen-Reuver zorgt hierbij met veel aandacht voor een persoonlijke en unieke aanpak, waarmee jouw bruiloft of evenement een echte totaalervaring wordt. Voor Het Contractenkabinet is het een mooie ervaring om samen te kunnen werken met enthousiaste jonge ondernemers met passie voor hun vakgebied. Iedereen die zelf trouwplannen heeft, of gewoon nieuwsgierig is, kan een kijkje nemen op de website van Lot’s Weddings & Events.

Zelf op zoek naar algemene voorwaarden? Het Contractenkabinet biedt diverse betaalbare voorbeelden aan, maar kan deze ook geheel op maat opstellen. Bekijk onze pagina over algemene voorwaarden of neem contact met ons op.