Specialist in contracten en juridische dienstverlening

Conflictbemiddeling


Heeft u een conflict of geschil? Het Contractenkabinet biedt voordelige conflictbemiddeling om tot een goede en snelle oplossing te komen met uw wederpartij. Meestal is hierbij een juridische procedure niet nodig. Dit bespaart u tijd en geld. Bij conflictbemiddeling streven wij naar een snelle en efficiënte oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden. Hierbij verliezen wij uiteraard nooit uw belangen uit het oog.

Het Contractenkabinet heeft ervaring met diverse conflicten, zoals arbeidsconflicten tussen werkgever en werknemer, maar ook conflicten tussen (voormalige) zakenpartners. Wij streven met onze pragmatische aanpak simpelweg naar een goede oplossing. Zo kunt u verder met uw onderneming zonder u druk te hoeven maken over een conflict. 

Indien toch de gang naar de rechter gemaakt moet worden, kunnen wij hierin bemiddelen. Wij werken samen met gespecialiseerde advocaten die hierbij voor u als procesvertegenwoordiger kunnen optreden. Het is ook mogelijk om desgewenst andere (juridsiche) deskundigen in te schakelen, zoals een mediator. Het Contractenkabinet maakt hierbij gebruik van een uitgebreid netwerk aan experts. Wilt u meer weten of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij geven u ook graag juridisch advies tegen een voordelig uurtarief.  Gebruik de onderstaande contactknop of bel 085-0449350.

 Contact