Juridisch Advies


Het Contractenkabinet biedt snel en duidelijk juridisch advies. Onze juristen hebben ruime ervaring op diverse rechtsgebieden, waaronder het contractenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en het aanbestedingsrecht. Of u nu een eenvoudige vraag heeft, uitgebreid advies wilt of begeleiding bij een juridisch traject (bijvoorbeeld een aanbesteding), wij helpen u graag verder.

Het Contractenkabinet heeft ruimte ervaring met ondernemers en het MKB, waardoor wij u op een praktische en efficiënte manier van dienst kunnen zijn. Ook werken wij samen met diverse advocatenkantoren zodat het mogelijk is om, indien nodig, snel een advocaat in te schakelen. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Betaalbaar juridisch advies

Juridisch advies hoeft niet duur te zijn. Dat is het uitgangspunt van Het Contractenkabinet. Wij hanteren het onderstaande uurtarief.

    - Uurtarief                                             € 75,- per uur (excl BTW)

Vaste prijsafspraken zijn ook mogelijk. Na een inschatting van uw situatie kunnen wij u een passend aanbod doen. Uiteraard brengen wij geen kosten in rekening voordat u heeft aangegeven van onze dienstverlenig gebruik te willen maken. Via onze webshop bieden wij overigens ook diverse standaard overeenkomsten, die u tegen een voordelig tarief kunt downloaden. Hierdoor blijven uw kosten laag en kunt u snel en gemakkelijk aan de slag.

Neem contact met ons op via de onderstaande knop:
ContactWij zijn tijdens kantooruren ook bereikbaar op het nummer 085-0449350, welke u tegen uw normale telefoontarief kunt bellen. Onze juristen staan u graag te woord.